Επιλεξτε Γλωσσα

Greece English
Καλώς ήρθατε!
 


  • Όλος ο κόσμος του
    ποδηλάτου με ένα κλικ
  • Μοναδικές
    προσφορές
  • Αποστολή σε
    όλη την Ελλάδα
+30 210 5193400

Η εταιρία μας

«Η αγάπη για το περιβάλλον είναι στη φύση μας»

Π.Π Παπαδόπουλος


Η εταιρία ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ απευθύνεται τόσο στον ερασιτέχνη όσο και στον επαγγελματία ποδηλάτη και έχει σαν στόχο την επίτευξη υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης σε επίπεδο ποικιλίας προϊόντων και τεχνολογίας.

 

Στην ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ποδηλατικής κουλτούρας στη χώρα μας, γιατί πρόκειται για ένα απόλυτα οικολογικό μέσο μεταφοράς, το οποίο προσφέρει πλήρη αυτονομία μετακίνησης μέσα στον αστικό ιστό, ανεξάρτητα από τα κυκλοφοριακά ζητήματα της πόλης. Επιπλέον, το ευνοϊκό ελληνικό κλίμα καθώς και η ανάπτυξη των υποδομών για την ευκολότερη μετακίνηση των ποδηλατών στις πόλεις συμβάλλουν στην πεποίθηση που έχουμε στην εταιρία μας, πως το ποδήλατο αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέσο μεταφοράς στο άμεσο μέλλον.

 

Ελάτε να επιλέξουμε μαζί το ποδήλατο που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής και τις προσωπικές σας ανάγκες και απολαύστε τις κρυμμένες γειτονιές της πόλης ή την πανέμορφη ελληνική φύση με τη φροντίδα και την εγγύηση της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ.

Ισολογισμός 2012

Ισολογισμός 2013

Ισολογισμός 2014