Επιλεξτε Γλωσσα

Greece English
Καλώς ήρθατε!
 


  • Όλος ο κόσμος του
    ποδηλάτου με ένα κλικ
  • Μοναδικές
    προσφορές
  • Αποστολή σε
    όλη την Ελλάδα
+30 210 5193400

Επιστροφές

1.  Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες με αποδεδειγμένη  υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ), ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξαρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος, είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης, τότε η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

 

2.  Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες λανθασμένα και με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. πουλήθηκαν και εστάλησαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (σαφώς εξαιρουμένων των περιπτώσεων καταστροφής τόσο του προϊόντος όσο και της συσκευασίας κατά τη μεταφορά, οπότε και την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο μεταφορέας υπό την προϋπόθεση ότι ο πελάτης δεν θα αποδεχτεί την παραλαβή της παραγγελίας κάνοντας στο έντυπο παραλαβής σχετική σημείωση), ο πελάτης οφείλει είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος, είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς περαιτέρω φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης, τότε η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και συνεπώς να μην προβεί σε αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.

 

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις  το προϊόν προς αντικατάσταση θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (απόδειξη λιανικής πωλήσεως, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής), το αποδεικτικό αποστολής του, καθώς και από όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν. Επίσης, πριν από κάθε επιστροφή, ο πελάτης θα πρέπει να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.