Επιλεξτε Γλωσσα

Greece English
Καλώς ήρθατε!
 


  • Όλος ο κόσμος του
    ποδηλάτου με ένα κλικ
  • Μοναδικές
    προσφορές
  • Αποστολή σε
    όλη την Ελλάδα
+30 210 5193400

Τρόποι Αποστολής

Επιβεβαίωση παραγγελίας : Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail στην υποδειχθείσα από εσάς ηλεκτρονική διεύθυνση ή μέσω τηλεφώνου στον αναγραφέντα τηλεφωνικό αριθμό, προς επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Αποστολή παραγγελίας : Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί στις περιοχές που αναγράφονται στο αντίστοιχο πεδίο του συστήματος. Η αποστολή θα γίνεται εντός 1-2 ημερών, μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, όταν η παραγγελία δεν ξεπερνά τα 20 κιλά και δεν περιλαμβάνει ποδήλατα ή παρόμοια σε μέγεθος αντικείμενα και εντός χρονικού διαστήματος 2-5 ημερών μέσω μεταφορικής εταιρείας – πρακτορείου, όταν η παραγγελία ξεπερνά τα 20 κιλά ή περιλαμβάνει ποδήλατα ή παρομοίου μεγέθους αντικείμενα.

Έξοδα αποστολής : Tα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη / χρήστη. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. σε συνεργασία με τις αντίστοιχες μεταφορικές εταιρείες έχει εξασφαλίσει για εσάς ειδικές εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ήτοι :

ΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER ΣΕ 1 -2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ*

έως 3kg                                5,00€                                                                                     κάθε επιπλέον κιλό 1,20€

*επιπλέον κόστος σε περίπτωση αντικαταβολής 3,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΕ 2-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ*

Η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη.

*Αφορά τα ποδήλατα ή παρόμοιου μεγέθους αντικείμενα.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των αγορών σας από το κατάστημα της ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. χωρίς καμία απολύτως χρέωση, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Παράδοση παραγγελίας : Η παράδοση του προϊόντος, όταν αποστέλλεται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, θα γίνεται στη διεύθυνση που έχει ορίσει ο αγοραστής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν πρόκειται για δυσπρόσιτες περιοχές, η παραλαβή θα πρέπει να γίνεται από τον αγοραστή στο κατάστημα του ταχυδρομείου. Όταν τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας-πρακτορείου, η παράδοση θα γίνεται στο αντίστοιχο κατάστημα του πρακτορείου. Δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων έχει μόνο ο αγοραστής και απαιτείται η επίδειξη της πρωτότυπης ταυτότητας ή διαβατηρίου του αιτηθέντος την παραγγελία και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων.