Επιλεξτε Γλωσσα

Greece English
Καλώς ήρθατε!
 


  • Όλος ο κόσμος του
    ποδηλάτου με ένα κλικ
  • Μοναδικές
    προσφορές
  • Αποστολή σε
    όλη την Ελλάδα
+30 210 5193400

We Believe

KLAXON The new wheel of life

 

Πώς θα σας φαινόταν να ζούσαμε σε πόλεις καθαρές, ασφαλείς γεμάτες πεζόδρομους, ποδηλατοδρόμους και πράσινο? Πώς θα νιώθατε εάν μπορούσατε να μετακινηθείτε με αυτονομία και οικονομία μέσα στον αστικό ιστό, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τις τριακόσιες ημέρες ηλιοφάνειας που έχουμε στην Ελλάδα κάθε χρόνο?

 

Φανταστείτε για λίγο το κέντρο της πόλης γεμάτο παρέες που χαμογελούν, μαμάδες με παιδιά και ζευγάρια να ποδηλατούν δίπλα-δίπλα και τουρίστες να θαυμάζουν την ομορφιά της χώρας μας, μακριά από μόλυνση, μποτιλιάρισμα και ενοχλητικά κορναρίσματα.

 

Εμείς όλοι στην ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., έτσι ονειρευόμαστε τις πόλεις και τη ζωή μας. Μας αρέσουν οι γρήγοροι ρυθμοί και η τεχνολογία στη δουλειά. Στην καθημερινότητα μας επιλέγουμε την ησυχία ενός περιπάτου, την οικειότητα της γειτονιάς, την ευχάριστη βόλτα με τους αγαπημένους μας, την υγεία και την ευεξία που προσφέρει η σωματική άσκηση μακριά από τις κλειστές αίθουσες γυμναστηρίων. Και φυσικά διαθέτουμε τα καλύτερα ποδήλατα στην ελληνική αγορά.

 

Θέλετε να γνωριστούμε?

 

KLAXON The new wheel of life The new way of life